Психотерапия и писхологическо консултиране

Аз съм психолог и психотерапевт Иван Скипарнов, и съм на разположение да ви предложа професионална помощ и подкрепа в преодоляването на житейски предизвикателства и емоционални трудности. Както лицензиран психотерапевт с богат опит и специализация в различни методи и терапевтични подходи, моето желание е да ви помогна по пътя към по-добро психично здраве и благополучие.

Как ни помага психотерапията?

Какво е психотерапия?

Психотерапия е изкуство и наука, чрез които можем да изследваме вътрешния свят на човека и да работим заедно в процеса на трансформация и изцеление. В моята практика се фокусирам върху индивидуалното консултиране и терапия, което ми позволява да създам персонализирано и емпатично пространство, насочено към вашите нужди и предпочитания.

Моят професионален подход се основава на създаването на сигурна и подкрепяща среда, където вие можете да се изразите свободно и да усетите чувството за разбиране и приемане.

Процесът на психотерапия ще ви помогне да осъзнаете и преодолеете вътрешните си пречки, за да живеете по-функционално и изпълнено.

Чрез психотерапия, хората могат да научат различни стратегии за справяне с предизвикателствата в живота си и да развият по-ефективни решения. Независимо от проблемите, с които се сблъсквате, аз ще съм тук, за да ви подкрепя и помогне да се справите с тях. Моите услуги обхващат разнообразни теми и предоставят решения за:

Услуги

В качеството си на практикуващ психолог и психотерапевт предлагам разнообразни и ефективни услуги, насочени към подобряване на психическото и емоционалното благополучие на моите клиенти. Моят опит и професионален подход ми позволяват да работя с различни предизвикателства и проблеми, които могат да възникнат в живота на всеки от нас.

Когнитивно-поведенческа терапия представлява ефективен подход за лечение на различни психологически проблеми, като депресия, тревожност и фобии.

Хипнотерапия представлява ценна терапевтична методика, която се прилага с психотерапевтична цел, съсредоточена върху постигането на трансово състояние чрез използване на хипнотични техники.

Когнитивно-поведенческата терапия за двойки е добре установен и успешен терапевтичен метод, който има за цел да подобри връзката и комуникацията между двама партньори.

Групата за личностно развитие представлява ценно пространство, където хора с обща цел имат възможността да разгледат и изследват своите лични предизвикателства заедно.

Тази съвременна форма на психотерапия е насочена към удовлетворяване на потребностите на клиентите, които желаят удобството и гъвкавостта на получаване на професионална помощ от своя дом.

Спортната психология изследва взаимодействието между психологическите фактори и спорта, спортните постижения, тренировките и физическата активност.

Интересувате се от услугата?

Запазете час за консултация онлайн или на живо

Нека заедно направим първата крачка към по-добро ментално здраве и по-здравословни отношения със себе си и с околните. Ще се радвам да ви подкрепя по пътя към благополучие и психично равновесие.

Изберете удобен за Вас час и вид терапия в SUPERDOC.