Психологични курсове и обучения

Аз съм Иван Скипарнов, психолог и психотерапевт, и предлагам психологични курсове и обучения базирани на модела на Томъс Гордън. Курсовете, които предлагам са специално разработени, за да помогнат на родители, учители и младежи да постигнат здравословни и успешни отношения, както в личния, така и в професионалния си живот.

Модела Гордън

За кого са курсовете?

Психологични курсове и обучения са подходящи за всеки, който желае да подобри взаимоотношенията си с другите, да се развива личностно и да се справя с предизвикателствата на ежедневието. Независимо дали сте в професионална среда или търсите личен растеж, нашите курсове са съобразени с вашите нужди.

Необходимите умения за успешни отношения и личностно развитие могат да се научат, и аз с удоволствие ще ви помогна по този път. Курсовете са съобразени с индивидуалните нужди на участниците и предлагат конкретни и практически решения за ежедневни предизвикателства.

Моделът на Томъс Гордън е широко признат и ефективен метод за подобряване на комуникацията и взаимоотношенията с околните. Той се фокусира върху създаването на емоционално здрави връзки чрез подобряване на комуникационните ни умения и способностите ни за емпатия. Нашите курсове са специално разработени, за да ви научат и помогнат да прилагате успешно тези принципи и техники в ежедневния си живот.

Разберете как да комуникирате по-ефективно, да разбирате емоциите си и на другите, и да създавате по-близки връзки.

Научете как да се справяте с конфликтни ситуации по-конструктивно и да намирате компромиси.

Открийте силата на положителното самопознание и развийте по-добро отношение към себе си.

Научете се да се справяте с ежедневния стрес и тревожността чрез техники за релаксация и ментално укрепване.

Видове психологични курсове

Курсове се уповават на основните принципи на психотерапия и психология, които са интегрирани със специално персонализиран и емпатичен подход. Вярвам, че всеки човек е уникален, със свои умения и предизвикателства, и точно за това съм посветен да създам уникално и индивидуално изживяване за всеки от участниците.

В ролята на родител може да се изправим пред множество предизвикателства, които понякога ни карат да се чувстваме загубени или неефективни. В този курс ще се научите как да изградите позитивни и подкрепящи взаимоотношения с вашите деца, как да развивате техните умения за справяне с емоции и как да постигнете хармония в семейството.

Предизвикателната роля на учител изисква специални умения за управление на класа и създаване на образователна среда, която стимулира учениците. В този курс ще се запознаете с техники за подобряване на комуникацията с учениците, управление на конфликти и мотивиране на тяхната активност за постигане на успех в училище и извън него.

Помощта, която можем да предоставим на децата и младежите, е от съществено значение за тяхното здраве и развитие. В този курс ще изградим умения за управление на стреса, развиване на здравословни междуличностни отношения и подкрепа на самочувствието и самоуважението им. Така те ще бъдат по-уверени и способни да постигнат своите цели.

Интересувате се от писхологическо консултиране?

Запазете час за консултация онлайн или на живо

Направете първата крачка към по-добро ментално здраве и по-здравословни отношения със себе си и околните. Ще се радвам да ви подкрепя по пътя към благополучие и психично равновесие.

Изберете удобен за Вас час и вид терапия в SUPERDOC.